BOKA PASS
BOKA PASS ONLINE
För att du ska kunna planera din träning så smidigt som möjligt kan du som registrerad medlem boka ditt pass online. Med vårt bokningssystem kan du som medlem boka dina pass direkt här på webben vilket gör att du lätt kan hålla reda på dina träningstider. Du får enkelt information om varje pass och kan lätt se hur många platser som finns kvar.
>> TILL BOKNINGEN
VÅRA PASS
Aktiv Cirkel
Ett kombinerat styrka och konditionspass för dig som vill stärka din kropp på ett skonsamt vis. Övningarna utförs i stationer med en ledare som visar grundläggande teknik och hjälper dig att nivåanpassa varje övning. Träningen är därmed individuell och övningarna görs utifrån din egen förmåga, fast med extra pushning från övriga medlemmar och ledaren.
Passtid: 50min
Aktiv Box
Boxercise utövas parvis med fokus på tekniken i slag och sparkar med handskar och mitsar. Olika kombinationer av rörelser innehållande både styrka och kondition visas av en ledare. Nivån på passet går att anpassa både för nybörjare och mer vana boxare.
Passtid: 60min
Tabata
Ett högintensivt pass med fem olika övningar som utförs i intervaller. Varje intervall är 20 sekunder med en vila på 10 sekunder och upprepas 8 gånger innan nästa övning påbörjas. Övningarna är funktionella och allsidiga vilket gör att de går att anpassa nivån på varje övning.
Passtid: 30min
Yinyoga
Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform, den är avkopplande men samtidigt energigivande. Den är återhämtande och har en terapeutisk inverkan på både kropp och sinne. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund. Vi påvekar även skelett, ligament, inre organ och de så kallade meridianerna. Med yinyoga blir kroppen smidigare, du får en skön stretch och en stunds avkoppling. Läs mer >>
Passtid: 70min
Aktiv Balans
En lugn klass med fokus på hållning, stabilitet & rörlighet. Enkel styrketräning med fokus på mage, rygg och axlar samt stretch för att få igång blodcirkulationen i musklerna och motverka stelhet. Passar dig som är ny, ovan eller äldre, men även för dig som brukar köra hårt & behöver aktiv återhämtning.
Passtid: 30min
Aktiv X
Ett pass för dig som gillar högintensiv träning i grupp. Varje pass innehåller olika kombinationer av övningar som både förbättrar konditionen och ökar styrkan. Passet leds av en ledare som hjälper till att instruera övningar och får dig att våga utmana dig själv och kliva utanför bekvämlighetszonen. Tillsammans skapas en energifylld stämning som hjälper dig att utveckla din träning.
Passtid: 60min
Senior Aktiv
Ett lugnare cirkelpass för dig som vill motionera i syfte att främja hälsan och förebygga sjukdom och skada. Passet leds av en ledare som hjälper dig att nivåanpassa varje övning efter din förmåga. Målet med passet är också att skapa en god stämning och möjlighet till social samvaro.
Passtid: 60min
Följ Alfta Aktiv